Kommande tillfällen och anmälan

Riksarkivets konferens för offentlig informationshantering den 24 oktober 2019

Riksarkivets konferens för offentlig informationshantering behandlar aktuella frågor om arkivverksamhet i offentlig sektor. Konferensen riktar sig främst till statliga myndigheter, men andra deltagare är också varmt välkomna.

Årets konferens har temat Arkiven och framtiden. Programmet blickar in i framtidens arkivverksamhet hos såväl arkivbildare som arkivmyndighet mot bakgrund av pågående arkivutredning. Vi diskuterar styrning av arkivverksamhet och erbjuder fördjupning om pågående arbete vid Riksarkivet. Dessutom bjuder vi in externa talare för att berika och fördjupa programmet.

Vi vill att konferensen ska vara ett tillfälle för möten och samtal mellan Riksarkivets olika funktioner och de myndigheter som vi samverkar med. Därför ger vi i år fler möjligheter för konferensdeltagare och Riksarkivets medarbetare att diskutera framtidsfrågor, möjligheter och utmaningar inom arkivsektorn.

Konferensen genomförs i samarbete med FAIs höstkonferens och i samma lokaler. Datumet är den 24:e oktober, dagen efter FAI-konferensen. Anmälan sker separat till respektive konferens.

Här kan du läsa programmet.

Anmäl dig via denna länk. Sista dag för anmälan är 10 oktober 2019. Avanmälan sker via mail till framjande@riksarkivet.se

  • Tid: Den 24 oktober 2019 klockan 08:30-16
  • Plats: Bonnier Conference Center, Torsgatan 21, Stockholm
  • Pris: 2 900 kronor, exklusive moms, lunch och fika på förmiddag och eftermiddag ingår
  • Arrangör: Riksarkivet - Avdelningen för offentlig informationshantering

Material från tidigare tillfällen

I vänstra menyn under rubriken Presentationer hittar du material från tidigare seminarier och konferenser.