Seminarium om öppna data och PSI den 3 maj 

2017-04-04

Välkommen till ett seminarium den 3 maj om öppna data och PSI. Under seminariet presenteras Riksarkivets pågående arbete med uppdraget om data för vidareutnyttjande och den nationella dataportalen öppnadata.se.

Seminariet riktar sig i första hand till de ansvariga för öppna data-frågor vid statliga myndigheter eller närliggande kompetenser som arbetar med att tillgängliggöra data för återanvändning.

Under seminariet presenteras Riksarkivets pågående arbete med uppdraget om data för vidareutnyttjande och den nationella dataportalen öppnadata.se.

Vi vill att seminariet ska både vara ett startskott för projektet där vi vill informera, inspirera och skapa utrymme för öppen diskussion om möjligheter och utmaningar med data för vidareutnyttjande.

Tid: 3 maj 2017, kl 10.00-15.00

Plats: Riksarkivet, Fyrverkarbacken 13, Stockholm

Välkommen att anmäla dig senast den 18 april genom att skicka ett mail till vidareutnyttjande@riksarkivet.se. Uppge namn och eventuella matallergier eller behov av specialkost (vi bjuder på lunch under dagen). Det är begränsat antal platser så det är först till kvarn som gäller.

Program och mer praktisk information publiceras senare.

Kontakt
Sanja Halling

Visa hela nyhetsarkivet